• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
RALUCA ARVAT - PROTV
Raluca Arvat

Raluca Arvat este cea mai populara prezentatoare de stiri dupa colega ei Andreea Esca. Ea este simbolul prezentatoarei de stiri sportive si cu toate astea s-a tinut departe de scandalurile de presa. Stim putine despre prietenul Ralucai Arvat, si viata ei nu seamana cu cea a vedetelor din tabloide

Raluca Arvat: "Omul ideal şi perfect nu s-a născut încă"

 

Practică schiul şi patinajul, a avut o copilărie frumoasă dar nu ca in romanul "La Medeleni", i-ar plăcea să meargă mai mult pe stadioane, işi iubeşte prietenul aşa cum este el pentru că nu crede in oameni ideali şi crede că oamenii se uită la ştirile sportive de la PRO TV pentru calitatea informaţiilor şi nu datorită prezentatoarelor.

Ea este Raluca Arvat, simpatică, cu un simţ al umorului excelent dezvoltat şi cu unul al naraţiunii demn de un urmaş al lui Creangă. Frumoasa brunetă a vorbit în interviul acordat în exclusivitate Libertatea.ro despre... aproape orice iar rezultatul este seducător.

Ce glume se fac în gaşca ta de prieteni dat fiind faptul că ştii mai multe informaţii din sport decât cei mai vajnici microbişti?

Toţi sunt foarte curioşi în legătură cu subiectele la zi şi mă întreabă tot felul de lucruri, în speranţa că eu ştiu mai multe. Mă mai întreabă scoruri ale diverselor meciuri, ce transferuri se mai fac la o echipă sau alta. De cele mai multe ori ştiu ce să răspund, dar sunt şi situaţii când mă întreabă chestii de genul „dar sigur a vândut Gigi Steaua nepoţilor?” şi n-am chiar un răspuns exact, pentru că doar Becali ştie dacă e doar o strategie sau chiar e reală informaţia.

Cum a fost copilăria Ralucăi Arvat?

O copilărie fericită, trăită în casa bunicilor, dar n-a fost chiar ca-n „La Medeleni”, pentru că bunicii mei stăteau la casă în Braşov, în oraş, şi nu puteam trăi aventurile Olguţei. Dar tot mă căţăram eu în copaci, mai furam vişine şi căpşuni de la vecini, mai făceam gălăgie mare şi aruncau vecinii cu papuci după mine şi ceilalţi copii cu care mă jucam în curtea comună. Şi-n plus eu eram „Sefenic”, ceea ce mie mi se părea atunci că trebuie să fie ceva interesant... auzisem eu undeva că „bucătar şef e Nicu”, şi atunci mi se părea că „sefenic”-ul era de bază...:-) În rest, iarna eram toată ziua la patinoar, că era la 50 de metri de casa bunicilor, ştiam pe dinafară „Cenuşăreasa” şi mă făceam că o citesc, ca să se mire lumea cum de ştiu eu să citesc la 4 ani.

Cu ce echipă ţii?

Raluca Arvat: Cu Naţionala României, care sper să reuşească să ajungă la Euro 2012 şi cu ajutorul noilor jucători selecţionaţi de Răzvan Lucescu, şi cu Real Madrid. Care sigur va arăta altfel şi va fi o altă echipă ,ca stil de joc şi performanţe, dacă vine antrenor Jose Mourinho.

Ți se întâmplă des să mergi pe stadion?

Raluca Arvat: Nu pe cât mi-aş dori, din cauza programului de la serviciu în primul rând şi în al doilea rând din cauza atmosferei de pe stadioanele româneşti. Nu înţeleg şi nu sunt de acord cu violenţa de pe stadioane, până la urmă şi un meci de fotbal e un spectacol, nu pretextul pentru descărcarea nervilor. În plus se aud doar înjurături de la început până la sfârşit. Aşa că dacă am vreme, prefer să mă duc la handbal, unde lumea vine să vadă meciul şi să se bucure de el.

Ce sporturi practici?

Raluca Arvat: Schi, anul acesta am încercat şi snowboard pentru că eram foarte curioasă şi fascinată de acest sport. Şi chiar dacă cineva ar fi tentat să creadă că mi-a fost mai uşor să mă dau cu placa, pentru că ştiu să merg cu schiurile, nu e aşa. Sunt două sporturi care au în comun doar faptul că se practică pe zăpadă, pe pârtie, în rest sunt total diferite. Ştiu să patinez şi mi-a fost ceva mai uşor cu rolele, cu care am reuşit să nu cad la prima încercare. Mi-am cumpărat de curând şi o bicicletă şi chiar dacă n-am mai mers de 17 ani decât cu cea magnetică de la sala de fitness, am reuşit să mă ţin pe ea...E adevărat că mi-am pierdut îndemânarea de a face scheme, chiar şi din cele mai uşoare. În rest, când am timp merg la sala de fitness, că e aproape de casa.

Ți s-a propus vreodată să schimbi domeniul? Poate să primeşti un rol într-un film sau să găzduieşti un alt fel de format de emisiune? Te-ar tenta?

Raluca Arvat: Actriţă visam să mă fac atunci când eram copil. Un alt fel de emisiune am făcut la Pro Tv acum câţiva ani, „Stele verzi” – box între vedete şi mi-a plăcut. A fost o emisiune care îmbina divertismentul cu sportul. A fost ceva nou şi interesant, unde orgoliile combatanţilor erau la fel de mari ca la meciurile de box între sportivi profesionişti. Sunt un om deschis provocărilor şi care nu se teme să încerce ceva nou, aşa că...nu aduce anul, ce aduce ceasul.

Pe când vom auzi despre nunta Ralucăi Arvat?

Raluca Arvat: Când o să fie. Nu am planificat-o deocamdată.:-)

Ce-ţi place să citeşti?

Raluca Arvat: Cărţi poliţiste, beletristică, romane istorice. În ultima vreme am citit multe romane ale lui Valerio Masimo Manfredi, autorul trilogiei „Alexandru cel Mare”, unul din cele mai cunoscute romane ale lui. Îmi place foarte mult cum scrie şi felul în care îmbină acţiunea poliţistă cu romanul istoric, aşa cum se întâmplă în „Akropolis”. Dar îmi place la fel de mult John Fowles. Am recitit de curând „Magicianul”, roman pe care-l citisem prima dată în liceu. Dar acum l-am redescoperit cu alţi ochi. Iar Agatha Christie ramâne de neegalat din punctul meu de vedere în materie de roman poliţist.

Ai deschis o nouă eră a ştirilor sportive: aceea a prezentatoarei vesele şi a reportajelor bazate mai mult pe divertisment decât pe informaţie brută. Care ar fi avantajele şi dezavantajele acestui fel de ştiri sportive, care acum este practicat de toate televiziunile din România?

Raluca Arvat: Cred că este unul de succes, dacă ne uităm pe audienţe. În fond şi la urma urmei, fotbalul e jucat de oameni, care au şi ei o viaţă personală, pasiunile şi defectele lor. Aşa că de ce nu le-ar cunoaşte şi fanii? Sportivii sunt idoli pentru fani, şi ca în cazul actorilor, fanii sunt curioşi să afle amănunte şi despre viaţa lor personală, nu doar despre munca lor.

Ce planuri de vacanţă ai pentru această vară?

Raluca Arvat: Nu mi-am făcut încă un plan concret pentru vară, ştiu doar că în septembrie o să merg la concertul U2 din Germania. În rest, în vară, sper să ajung la mare, la soare. Dar nu mi-am ales încă destinaţia. M-ar tenta Malta, unde n-am fost până acum.

Cu Virgil Hudici, partenerul tău de la Dansez pentru tine, ai mai ţinut legătura?

Raluca Arvat: Sigur că da, dar în măsura timpului disponibil. Virgil este şi el un om ocupat, este medic. Aşa că, noroc cu Bell că a inventat telefonul...

Care a fost cea mai mare gafă pe care ai făcut-o, în direct?

Raluca Arvat: De curând, într-o dimineaţă i-am spus lui Mihai Dedu „Bună seara”, deşi era 9 si jumătate dimineaţa.  Mă gândeam la Atletico Madrid care tocmai câştigase Europa League în seara anterioară şi eram cu gândul la asta, mai ales că era chiar ştirea pe care urma să o prezint...şi ne-am distrat amândoi.

Ce personaj din sportul românesc îţi este cel mai simpatic?

Raluca Arvat: Simpatic mi-a fost Cătălin Moroşanu în timpul emisiunii „Dansez pentru tine”, era foarte sincer în tot ceea ce a spus şi trăit în timpul concursului. Şi avea mult umor.

Odată cu această nouă viziune a ştirilor sportive, apariţia ta a adus şi un tipar al stilului vestimentar pentru prezentatoarele de ştiri sportive: culorii vii, combinaţii cromatice cât mai adolescentine. Acesta era stilul tău şi înainte să devii prezentatoare sau face parte din strategia gândită de producători?

Raluca Arvat: Mă bucur că îmbinarea preferinţelor şi stilului personal, cu ideile colegilor din departamentul care se ocupă de ţinutele prezentatorilor de la PROTV este una fericită.

Ce recomanzi unui cuplu în care cei doi parteneri susţin echipe rivale?

Raluca Arvat: Să facă un castron mai mare cu floricele sau să cumpere 3 pungi cu seminte...să fie...

Cum arată bărbatul ideal pentru tine?

Raluca Arvat: Omul ideal şi perfect nu s-a născut încă. Eu îl iubesc pe Bogdan (n.r. - prietenul Ralucăi) aşa cum e el.

Ce nu suporţi să faci?

Raluca Arvat: Rău deliberat, să mint, să ranesc şi să fiu ipocrita.

Cum arată o zi obişnuită din viaţa ta? Ce-ţi place să faci în timpul liber?

Raluca Arvat: În timpul liber îmi place să mă întâlnesc cu prietenii, să citesc o carte bună, să ascult muzică, să merg la film, să mă plimb în parc cu bicicleta, să „fug” acasă la Braşov în weekenduri sau să evadez pur şi simplu din Bucureşti, la aer curat.

Talk-show-urile sportive au invadat de câţiva ani televiziunile de profil. Ți-ar plăcea să găzduieşti o astfel de emisiune?

Raluca Arvat: De ce nu? Dar toate se întâmplă atunci când trebuie să se întâmple. Rămân la vorba care-mi place „nu aduce anul, ce aduce ceasul”. Sunt un om căruia îi plac provocările şi nu se teme de nou.

Crezi că o parte a publicului masculin urmăreşte Ştirile din Sport de la PRO TV şi doar datorită ţie şi Corinei?

Raluca Arvat: Nu, publicul urmăreşte stirile din sport de la Pro Tv datorită calităţii lor, iar acesta este meritul unei echipe extraordinare - redacţia sport de la PROTV. Noi suntem 3 prezentatori la ştirile din sport de la PROTV, oamenii care se văd şi atât, chiar dacă muncim şi noi cot la cot cu toată lumea. Ştirile prezentate de Vadim (Vâjeu), Corina şi de mine au aceeaşi audienţă, în cifre. Munca în televiziune e una de echipă. Şi succesul se obţine doar în echipă. Altfel nu se poate.

Există o persoană care ţi-a influenţat în mod categoric viaţa?

Raluca Arvat: Mama, aşa cum se-ntâmplă pentru orice copil, că doar mama îţi ghidează şi veghează paşii în viaţă. Dragostea pentru sport o moştenesc de la tata. Iar Costi Mocanu a avut inspiraţie când a avut ideea ca ştirile din sport să fie prezentate de o fată şi s-a gândit ca acea fată să fiu eu.

Ce fel de muzică asculţi?

Raluca Arvat: Îmi place muzica rock şi house. Dar şi muzica clasică, ascult cu plăcere „Carmina Burana” a lui Carl Orff sau Mozart.

Care crezi că sunt principalele tale trei calităţi?

Raluca Arvat: Nu-mi place să mă laud singură, prefer să-i las pe alţii sa o facă.:-)

 

Libertatea – 2 iunie 2010

 

 

 

Raluca Arvat – Where is the love?

 

Nu se vede de sub cozorocul sepcii, dar este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare de televiziune. Raluca Arvat de la Pro TV nu arata in realitate la fel ca pe sticla. Pe strada, dupa ce spectacolul stirilor s-a terminat, fata pare mult mai fragila, mai mica si mai nesigura.

Raluca pleaca de la trust cu un Fiat Bravo cu numere AYT, semn ca a fost pentru prima data inmatriculat de Auto Italia. Fata este imbracata gros, de iarna si parul ciufulit care iese din cadru la stiri este ascuns sub o sapca mare. De altfel Raluca in totalitatea ei ar putea sa se ascunda sub respectiva sapca. Doar haina ei rosie preferata o scoate in evidenta.

Fata strange in brate un teanc de reviste si priveste ingandurata prin parcarea din fata blocului. Vedeta nu si-a prea afisat in lume iubitul, iar teancul de reviste ne face sa ne gandim ca are destul de mult timp liber atunci cand sta singura prin casa.

Cu toate astea ramanem surprinsi sa vedem ca pe fatada blocului in care locuieste vedeta PRO TV sta scrisa cu mana nesigura o intrebare incuietoare. „Where is the love?" s-a intrebat zugravul de ocazie.

In urma cu un an se vorbea prin presa despre un baiat, Bogdan care ar fi fost noul iubit al Ralucai. De ceva vreme nu s-a mai auzit nimic despre el.

 

Revista Black Jack – 12 august 2008

 

 

 

Raluca Arvat, cucerita de Barcelona

 

Raluca Arvat a fost cucerita de Barcelona, orasul in care si-a petrecut o saptamana de vacanta alaturi de iubitul ei.

"Am fost pentru prima data in viata mea la Barcelona, dar ne-am promis ca nu va fi ultima. Barcelona este un oras fascinant, care te convinge sa vrei sa revii acolo. Atmosfera de poveste, creatiile impresionante ale lui Gaudi si parfumul romatic al orasului, reteta unica pentru ca Barcelona sa fie unica, speciala si sa vrei sa o revezi iar si iar", povesteste vedeta Pro Tv.

Chiar daca a stat 7 zile in Barcelona si a mers cate 10 ore pe zi pe jos, Raluca simte ca mai are o multime de comori de descoperit in acest oras.

"Am batut Barcelona in lung si-n lat cu autobuzul decapotabil si ziua si noaptea si nu ne mai stauram".

Norocul a facut ca prezentatoarea Stirilor Pro Tv dion sport sa fie la Barcelona exact cand s-a jucat meciul pentru Trofeul Juan Gamper chiar pe stadionul Camp Nou, astfel ca Raluca a mai bifat o dorinta veche neimplinita pana atunci.

"A fost extraordinara atmosfera pe stadion - erau 90 de mii de oameni care i-au aplaudat la maxim pe jucatorii Barcei si cei ai Milanului, mai ales pe Ronaldinho, apaludat minute in sir de spectatori - revenit acum cu Milan pe Camp Nou, locul acolo unde a jucat multe sezoane si a scris istorie pentru Barca", spune cu pasiune Raluca.

 

CanCan – 15 septembrie 2010

 

 

 

Raluca Arvat: Merg la sală şi mă plimb cu rolele şi cu bicicleta

 

La 34 de ani, Raluca Arvat este considerată una dintre „veteranele” pupitrului de ştiri sportive din România. Dar şi una dintre cele mai sexy prezentatoare, cum reiese dintr-un sondaj de opinie realizat de VDTonline. Care să fie oare secretul ei?

Ei bine, nu este vorba despre o dietă stresantă sau despre un regim alimentar cu multe interdicţii. În schimb, frumoasa brunetă spune că face sport. Mult sport!

„Mi-am cumpărat de curând şi o bicicletă şi, chiar dacă n-am mai mers de 17 ani decât cu cea magnetică de la sala de fitness, am reuşit să mă ţin pe ea... E adevărat că mi-am pierdut îndemânarea de a face scheme, chiar şi din cele mai uşoare. În rest, când am timp, merg la sala de fitness, că e aproape de casă”, explică vedeta în Libertatea.

În plus, primăvara şi vara, Raluca iese la plimbare cu rolele, prin parc, în timp ce iarna, anotimpul ei preferat, practică două sporturi de sezon: schi şi snowboarding. „Dacă cineva ar fi tentat să creadă că mi-a fost mai uşor să mă dau cu placa, pentru că ştiu să merg cu schiurile, nu e aşa. Sunt două sporturi care au în comun doar faptul că se practică pe zăpadă, pe pârtie, în rest sunt total diferite”, a mai spus ştirista.

 

Vdtonline.ro – 2 iunie 2007

 

 

 

Raluca Arvat: Vacanta intre Croatia si Venetia!

 

Raluca Arvat, prezentatoarea Stirilor din Sport de la Pro TV, a revenit recent din Croatia, tara in care a petrecut o saptamana la mare. Dar a dat o fuga si la Venetia!

Destinatia de vacanta din acest an a vedetei Pro TV a fost oraselul Porec, cel care seamana uimitor de bine cu Praga.

Raluca Arvat nu s-a multumit doar cu dulcea trandaveala de la malul marii, ci a mers cu ski-jetul, s-a incumetat sa faca o „croaziera” pe colaci de cauciuc trasi de barca cu motor si chiar a avut curaj sa sara in apa de la trambulina.

„In picioare, bineinteles, ca nu sunt nici Michael Phelps, nici Camelia Potec”, a povestit amuzata stirista.

Dornica sa descopere cat mai multe lucruri despre tara in care si-a petrecut vacanta, Raluca a mers si intr-o excursie cu vaporasul, in care a vazut fiordurile Croatiei, care arata ca cele norvegiene, doar ca sunt mai putin inalte, si oraselul Rovini, supranumit Venetia Croatiei.

In alta zi, chiar a dat o fuga pana la Venetia cu un vapor rapid, iar acolo a avut parte de o plimbare romantica cu gondola, a vazut Puntea Suspinelor si a vizitat Piata San Marco si Muzeul Murano.

Desi drumul pana in Croatia a fost foarte lung si obositor, pentru ca Raluca a parcurs cei 1.300 de km cu masina, prezentatoarea TV a marturisit ca a rămas impresionata de infrastructura croatilor. „Au niste autostrazi extraordinare, care strabat tuneluri si trec peste viaducte uriase.” Exista insa si reversul medaliei. „Sunt si niste cozi la fel de extraordinare la punctele de taxare, am stat si 16 km in coloane la un astfel de punct de taxare”, a povestit ea.

 

StirileProTv.ro – 15 septembrie 2009

 

 

 

Raluca Arvat, rebela cu şuviţe de toate culorile

 

Prezentatoarea Ştirilor PRO TV din sport mărturiseşte că, la 20 de ani, avea o fire mai non-conformistă.

Pe când prezenta ştirile la un post local din Braşov, Raluca Arvat obişnuia să-şi vopsească părul într-un mod inedit. "Am avut şuviţe de toate culorile: albastre, verzi, roşii, roz chiar. Mi le făceam doar în partea din spate a capului, pentru că prezentam ştiri şi trebuia să păstrez un echilibru între seriozitatea impusă de ştiri şi non-conformismul personal", îşi aminteşte Raluca Arvat.

 

ProTv Magazin – 28 iulie 2010

 

 

 

Daniel Niţoiu a «furat» meserie de la Raluca Arvat

 

Pe Daniel Niţoiu îl vedeţi la pupitrul ştirilor ProTv de la ora 13, dar puţini ştiu că acesta e ultimul lucru pe care şi l-a închipuit că îl face în viaţă.

Daniel Niţoiu a ajuns pe sticlă după ce a luat cu brio castingul organizat de sport.ro, unde s-a dus bine pregătit, mai ales că studiase un anumit model din media.

"Am folosit câteva lucruri pe care le-am învăţat după ce am studiat-o pe Raluca Arvat", s-a confesat Daniel pentru Agenţia de presă mondenă.

Fostul prezentator de la sport.ro şi-a dorit să fie preot în copilărie şi militar, în liceu. Niciuna dintre dorinţe nu s-a concretizat, Daniel ajungând în cele din urmă pe băncile Facultăţii de Teatru şi Film

"Mi-am dat seama că un actor poate să fie şi preot şi ofiţer şi mai ales, iată, prezentator TV. Pe diploma mea de absolvire scrie «arta actorului mânuitor de păpuşi şi marionete», însă în cartea de muncă scrie «prezentator TV». Legături sunt multe", a povestit Daniel.

 

Click – 29 decembrie 2010

 

 

 

Raluca Arvat se distreaza in stil latino

 

Indragita prezentatoare a stirilor sportive de la Pro TV Raluca Arvat are timp si de viata personala. Chiar daca lupta cu timpul este una dintre problemele vedetelor autohtone, am surprins-o pe Raluca intr-un club de la malul Marii alaturi de prieteni. Joviala prezentatoare a ales sa se distreze intr-o locatie modesta, cu specific latino, marturisindu-ne ca, pentru doua zile, a uitat de munca la pupitru si se bucura din plin de ritmurile si de atmosfera de pe litoral. Chiar daca multe dintre colegele sale sunt innebunite dupa mare, dar nu cea de la noi din tara, fara fite, Raluca Arvat ne-a marturisit ca litoralul romanesc este una din destinatiile sale favorite.

 

Uups.ro – 29 iulie 2010

 

 

 

Când Raluca Arvat vorbeşte liber

 

Este de ceva timp evident că ştiriştii sunt obligaţi la scurte dialoguri între ei. Au văzut la CNN. Mă gândeam dacă există exerciţii publice de neputinţă mai mari ca astea. Micuţele şi ridicolele dialoguri între ştiristă şi reporterul de la faţa locului sunt scrise pe prompter. Pare incredibil şi probabil e. Sunt un admirator al felului în care intră în direct reporterii, de multe ori din faţa televiziunii, trebuind neapărat să pară a fi undeva, că altfel te-ai întreba de ce repetă ce-a zis ştirista deja. Aşa că trebuie să fie într-un loc mai competent puţin. De obicei spun “bună seara” ştiristei, apoi continuă uşor dramatic, adăugând “bună seara doamnelor şi domnilor”. E un fel de a o exclude pe cea care prezintă din tagma doamnelor.

Reporterii spectaculoşi sunt la Prima şi Naţional TV. Acolo să vezi exerciţiu de echilibristică în discursul liber. Ai senzaţia întotdeauna că se prăbuşeşte. Nici nu mai eşti atent la ce zice. Îţi doreşti s-o scoată la capăt şi gata. Mai mari drame ca cele pe care le prezintă sunt intenţiile de dialog liber ale lor. Şi ajungem la ştirile din sport. N-am văzut om care să zâmbească mai disperat ca Raluca Arvat. Băi, ea orice ar zice, nu-i iese. Ironia sorţii e că trebuie să zâmbească în timpul prăbuşirii. Asta mai ales când dialogul îl poartă cu Andreea Esca. Ea vorbeşte liber într-un tip de relaxare rară la televizor. Dimineaţa e Mihai Dedu. El e deja experimentat în disperarea întreţinută de dialogul nescris pe prompter. Are deja experienţa stării de panică în conversaţie, după vreo câţiva ani de matinale zilnice. E un panicat experimentat.

Băi da cum erau Mândruţă şi Alessandra Stoicescu?! Acolo să fi văzut dramă. Eu nu ştiu cum făceau, da erau într-o încurcătură de când începeau până terminau de vorbit liber. La ei reuşita era una actoricească. Să nu-şi dea lumea seama că nu ştiu ce naiba să zică. În rest, Mândruţă acum se referă la divertisment, nu la inundaţii, dar prompterul face parte din viaţa lui, la fel ca-n prima zi de televiziune. Şi ca o concluzie. Nu există fericire mai mare ca cea a Ralucăi Arvat când termină dialogul cu Andreea Esca. “Despre asta şi multe altele în câteva momente, la ştirile din sport!”.

 

OK Magazin – 12 iulie 2010

 

 

 

Raluca Arvat: O copilarie fericita, traita in casa bunicilor

 

Practica schiul si patinajul, a avut o copilarie frumoasa dar nu ca in romanul "La Medeleni", i-ar placea sa mearga mai mult pe stadioane, isi iubeste prietenul asa cum este el pentru ca nu crede in oameni ideali si crede ca oamenii se uita la stirile sportive de la PRO TV pentru calitatea informatiilor si nu datorita prezentatoarelor.

Ea este Raluca Arvat, simpatica, cu un simt al umorului excelent dezvoltat si cu unul al naratiunii demn de un urmas al lui Creanga. Frumoasa bruneta a vorbit in interviul acordat in exclusivitate Libertatea.ro despre... aproape orice iar rezultatul este seducator.

 

Ce glume se fac in gasca ta de prieteni dat fiind faptul ca stii mai multe informatii din sport decat cei mai vajnici microbisti?

Raluca Arvat: Toti sunt foarte curiosi in legatura cu subiectele la zi si ma intreaba tot felul de lucruri, in speranta ca eu stiu mai multe. Ma mai intreaba scoruri ale diverselor meciuri, ce transferuri se mai fac la o echipa sau alta. De cele mai multe ori stiu ce sa raspund, dar sunt si situatii cand ma intreaba chestii de genul „dar sigur a vandut Gigi Steaua nepotilor?” si n-am chiar un raspuns exact, pentru ca doar Becali stie daca e doar o strategie sau chiar e reala informatia.

 

Cum a fost copilaria Ralucai Arvat?

Raluca Arvat: O copilarie fericita, traita in casa bunicilor, dar n-a fost chiar ca-n „La Medeleni”, pentru ca bunicii mei stateau la casa in Brasov, in oras, si nu puteam trai aventurile Olgutei. Dar tot ma cataram eu in copaci, mai furam visine si capsune de la vecini, mai faceam galagie mare si aruncau vecinii cu papuci dupa mine si ceilalti copii cu care ma jucam in curtea comuna. Si-n plus eu eram „Sefenic”, ceea ce mie mi se parea atunci ca trebuie sa fie ceva interesant... auzisem eu undeva ca „bucatar sef e Nicu”, si atunci mi se parea ca „sefenic”-ul era de baza...:-) In rest, iarna eram toata ziua la patinoar, ca era la 50 de metri de casa bunicilor, stiam pe dinafara „Cenusareasa” si ma faceam ca o citesc, ca sa se mire lumea cum de stiu eu sa citesc la 4 ani.

 

Cu ce echipa tii?

Raluca Arvat: Cu Nationala Romaniei, care sper sa reuseasca sa ajunga la Euro 2012 si cu ajutorul noilor jucatori selectionati de Razvan Lucescu, si cu Real Madrid. Care sigur va arata altfel si va fi o alta echipa ,ca stil de joc si performante, daca vine antrenor Jose Mourinho.

 

Libertatea – 2 iunie 2010

 

 

 

Raluca Arvat mananca la serviciu salatele preparate acasa

 

Mai toti cei care lucreaza iau in calcul doua optiuni atunci cand vine vorba de luat pranzul: fie apeleaza la serviciile firmelor de catering, fie mananca din preparatele facute acasa.

Raluca Arvat, prezentatoarea Stirilor din Sport de la Pro Tv, opteaza pentru cea de-a doua varianta, tocmai pentru ca incearca sa duca un stil de viata cat mai sanatos. Ea dezvaluie in editia de maine a emisiunii „Ce se intampla, doctore?”, difuzata de Pro Tv de la ora 10:00, care sunt ingredientele unui pranz suta la suta sanatos si ce alege sa puna in caserola.

Somnul de sase pana la opt ore nu asigura doar un look fresh, ci si o viata lunga si sanatoasa. Tocmai pentru ca aceasta perioada de repaus este atat de importanta, exista saltele si perne umplute cu plante. Cei care le-au testat spun ca se simt cu mult mai energici dupa ce isi petrec astfel noaptea. In functie de amestecul de ierburi, efectul lor poate fi antialergic, antigripal, antireumatic sau euforizant, creat special pentru indragostiti.

Alte trucuri pretioase despre sanatate si frumusete, maine, de la ora 10:00, in emisiunea Ce se intampla, doctore?, prezentata de Oana Cuzino.

 

Perfecte.ro – 14 mai 2010

 

 

 

Raluca Arvat se pregateste sa faca marele pas

 

Raluca Arvat a acordat un interviu pentru ProTV Magazin, unde a vorbit despre viata ei personala. Prezentatoarea stirilor sportive de la ProTV, Raluca Arvat, are o relatie de mai bine de 3 ani. Bogdan este norocosul ce o asteapta acasa pe veterana pupitrului de stiri din sport de la ProTV.

"Eu si cu Bogdan suntem impreuna de 3 ani si ne e bine. Vom face marele pas atunci cand vom simti amandoi ca a venit momentul. Probabil ca acest moment nu e chiar asa departe", a declarat Raluca pentru ProTV Magazin.ro.

 

ShowBiz – 9 noiembrie 2010

 

 

 

Raluca Arvat: «Pasul cel mare nu e chiar aşa departe»

 

Prezentatoarea Ştirilor PRO TV din sport, Raluca Arvat, este fericită atât pe plan sentimental, cât şi pe plan profesional.

Întrebată de protvmagazin.ro dacă o aşteaptă cineva acasă, Raluca a spus: «Eu şi cu Bogdan suntem împreună de 3 ani şi ne e bine. Vom face marele pas atunci când vom simţi amândoi că a venit momentul...Şi nu e chiar aşa departe».

Cât despre profesie, vedeta mărturiseşte: «Îmi place mult de tot ceea ce fac, aşa că deocamdată nu mă gândesc la momentul în care trebuie să trag linie.

Aşa că îmi doresc să fiu sănătoasă şi să pot continua să aduc ştirile PRO TV din sport în casele oamenilor cât mai mult timp».

 

Click – 8 noiembrie 2010

 

 

 

Foto | Raluca Arvat a a mers pe jos câte 10 ore pe zi, în vacanţa din Barcelona

Prezentatoarea Ştirilor Pro Tv Sportive, Raluca Arvat a fost cucerită de Barcelona, oraşul în care şi-a petrecut o saptămână de vacanţă alături de iubitul ei.

“Am fost pentru prima dată în viaţa mea la Barcelona, dar ne-am promis căa nu va fi ultima. Barcelona este un oraş fascinant, care te convinge să vrei să revii acolo. Atmosfera de poveste, creaţiile impresionante ale lui Gaudi şi parfumul romatic al oraşului - reţeta unică pentru ca Barcelona să fie unică, specială şi să vrei să o revezi iar şi iar”, a povestit vedeta Pro Tv.

Chiar dacă a stat şapate zile în Barcelona şi a mers câte 10 ore pe zi pe jos, Raluca simte că mai are o mulţime de comori de descoperit în acest oraş: “Am bătut Barcelona în lung şi-n lat cu autobuzul decapotabil şi ziua şi noaptea şi nu ne mai săturam…”, a declarat Raluca.

A rămas făra cuvinte atunci când a văzut Sagrada Familia, a savurat fiecare operă ce poartă semnătura lui Gaudi, s-a pierdut prin furnicarul de pe Rambla, a gustat din fructele ce “colorau” celebra Boqueria, a descoperit natura perfectă în Parcul Guell, a vizitat Palatul Regal şi s-a bucurat de pitorescul celebrelor fântâni care dansează.

Şi ca vacanţa în Barcelona să le aibă pe toate, Raluca şi iubitul ei s-au bucurat câteva ore şi de mare şi plajă: “Pentru că tot aveam marea atât de aproape, ne-am dus şi la plajă Barceloneta într-una din zile, chiar dacă numai pentru câteva ore. Erau multe alte lucruri de văzut în Barcelona decât să stăm la plajă”.

 

Libertatea – 16 septembrie 2010

 

 

 

Raluca Arvat si-a scos noul iubit la patinoar

 

Dupa o relatie de cinci ani cu Dragos, Raluca a decis sa schimbe macazul si sa-si continue viata alaturi de Bogdan. Cei doi sunt impreuna de doar doua luni, dar Raluca si-a prezentat deja iubitul prietenilor. Saptamana trecuta, Raluca si Bogdan au i

Dupa o relatie de cinci ani cu Dragos, Raluca a decis sa schimbe macazul si sa-si continue viata alaturi de Bogdan. Cei doi sunt impreuna de doar doua luni, dar Raluca si-a prezentat deja iubitul prietenilor. Saptamana trecuta, Raluca si Bogdan au iesit pentru prima oara la patinoar, in Cismigiu. Se dorea a fi o seara relaxanta, in compania colegilor de serviciu. Pentru ca a aparut aproape de finalul programului, bruneta nu si-a mai inchiriat patine si le-a imprumutat pe cele de ale unei colege, care s-a retras mai devreme. S-a chinuit putin la intrarea pe gheata deoarece nu mai patinase de foarte mult timp, dar s-a obisnuit repede. Cel mai mult au deranjat-o patinele de plastic, care nu erau deloc comode. Bogdan a fost foarte grijuliu cu ea. A ajutat-o sa se incalte, a tinut-o de mana si a stat mereu cu ochii pe ea sa nu cada.

 

9am.ro – 22 decembrie 2007

 

 

 

RALUCA ARVAT: „Nici un om nu este un brand, tot om rămne“

 

Nu e foarte greu să citeşti de pe prompter, care e un aparat foarte util. Dacă vreţi, aici putem să vorbim despre mituri. Îşi imaginează cineva că un om poate memora informaţii despre 50 de subiecte diferite, altele în fiecare zi, fără să greşească nici un cuvânt? E greu şi ar fi inutil, cred eu. Prompterul e un aparat util care te ajută, dar nu trebuie să «gândească» el în locul jurnalistului, trebuie doar să-l ajute.

Raluca Arvat, cât mit şi câtă resemnare este în viaţa unei vedete?

– Raluca Arvat: De ce mit? Miturile sunt  despre dragoni şi despre zeii egipteni, mai puţin despre vedete… care sunt şi ele nişte omuleţi normali, care apar la televizor sau în filme. Şi de ce resemnare? Mie nu-mi intră în cap cuvântul ăsta, pentru că nu-mi place ideea de resemnare, viaţa e aşa de frumoasă, merită trăită din plin, şi-apoi, dacă şi vedetele trebuie să se resemneze, oamenii care au fost loviţi de cutremur sau de inundaţii şi au pierdut tot ce-au avut, ce să mai facă? Vedetele se obişnuiesc doar cu un anumit stil de abordare din partea celorlalţi şi nu e ceva insuportabil. Unii te iubesc, alţii te urăsc, dar asta se întâmplă şi când nu eşti vedetă, aşa sunt oamenii.

– Raluca Arvat este un brand?

– Raluca Arvat: N-aş zice, nici un om nu este un brand, tot om rămâne. Mă bucur însă că am fost o des chizătoare de drum, că am încercat ceva nou şi mi-a şi ieşit. Am fost norocoasă şi m-a ajutat Doamne-Doamne.

– Ce loc ocupă cariera în viaţa ta?

– Raluca Arvat: N-aş face un top carieră-familie-viaţă personală-prieteni-etc. Nu prea-mi plac topurile, sunt schimbătoare, în funcţie de perioada în care îmi pui întrebarea. Sigur pot doar să spun că oamenii sunt mai importanţi decât orice altceva, aşa că…

– Cât poţi rezista să stai departe de televiziune?

– Raluca Arvat: Nu foarte mult, şi nici n-aş vrea să stau departe de televiziune foarte mult timp. Dar, să nu înţelegi că atunci când sunt în concediu nu mă pot dezlipi de televizor, pentru că trebuie făcute şi pauze de relaxare mentală. Şi uite-aşa, după o săptămână-două, mi se face un dor de munca mea din televiziune, de atmosferă, de colegi.

– Mergi la stadion?

– Raluca Arvat: Când am vreme. Trebuie să recunosc totuşi că mai puţin decât mi-aş dori. De multe ori, din cauza programului, nu am cum să ajung la me ciurile pe care mi-aş dori să le văd din tribună. Şi nici atmosfera de pe stadioanele noastre nu e chiar cea mai plăcută, dar se vor schimba şi românii, că altfel o să rămână în afara lumii.

– Ai o echipă preferată?

– Raluca Arvat: Da, Real Madrid şi Liverpool.

– Ce sport îţi place? Ce sportivi preferi?

– Raluca Arvat: Mie îmi plac foarte multe sporturi şi, astfel, am şi foarte mulţi sportivi preferaţi. Dar, ca să nu mă pierd în prea multe exemple, o să enumăr doar câţiva, chiar dacă unii dintre ei nu mai sunt în activitate, dar tot glorii rămân: Hagi, Nadia, Raul – căpitanul lui Real, Michael Jordan, Hermann Meier, handbalistele de la Rulmentul – fiindcă sunt braşoveancă! (râde)…

– De unde ideea de a fi crainic de sport?

– Raluca Arvat: Dar de ce nu? Aşa m-am gândit şi eu atunci când Costi Mocanu a venit şi mi-a propus să prezint ştiri din sport la Pro TV, şi cum întotdeauna am fost atrasă de lucruri noi, am zis că merită să încerc şi să văd ce iese.

– Frumuseţea reprezintă  atuul principal al unei femei pentru a lucra în televiziune?

– Raluca Arvat: N-am stat să analizez fenomenul foarte amănunţit, dar dacă mă gândesc la Oprah îmi dau seama că frumuseţea nu e un atribut care garantează succesul. Cred că mai degrabă profesiona lismul şi spontaneitatea sunt calităţi necesare pentru un om de televiziune.

– Cum ai reuşit să fii printre cei mai buni?

– Raluca Arvat: Mă bucur să aud că sunt considerată printre cei mai buni. Întotdeauna mi-am dorit şi îmi doresc să fiu între cei mai buni şi muncesc mult ca să reuşesc asta.
Dar foarte important a fost şi este votul de încredere pe care mi-l dă publicul, pentru că telespectatorii sunt cei care fac alegerile şi lor le mulţumesc pentru alegerile făcute. Îmi place ceea ce fac, îmi place să fiu jurnalist, îmi place munca în televiziune şi, în plus, am muncit foarte mult. Am cerut şi am primit ajutor de la colegii mai experimentaţi atunci când am avut nevoie, am ţinut cont de sfaturile utile, am furat meserie de la cei mai deştepţi ca mine.

– Ce studii ai? Te documentezi despre domeniul sportiv?

– Raluca Arvat: Am făcut Liceul de Informa tică, Facultatea de Ştiinţe Economice, master în Comunicare şi Relaţii Publice. Chiar dacă nimic nu are legătură directă cu sportul, fiecare şcoală pe care am făcut-o m-a ajutat să-mi structurez mintea şi să fac conexiuni între tot felul de lucruri. Cât despre documen tare e normal să o fac, ar fi ciudat dacă n-aş face-o. Citesc ziare de sport, caut diverse informaţii pe internet, mă uit la tot felul de meciuri, nu doar de fotbal, la cât mai mul te competiţii sportive în general.

– Ce ai învăţat de la fotbal şi fotbalişti?

– Raluca Arvat: Că rezultatele cele mai bune se obţin în echipă şi că şansele sunt egale pentru toţi.

– Cum suporţi situaţiile-limită?

– Raluca Arvat: Încerc să le depăşesc cât mai bine şi să învăţ ceva din res pectivele situaţii. Nu-mi plac situaţiile-limită, dar cel mai bine e să înveţi ceva din tot.

– Televiziunea dezvoltă anumite calităţi utile în viaţă? Care?

– Raluca Arvat: Ca şi în cazul fotbalului, televiziunea te învaţă să munceşti în echipă, să apreciezi calităţile şi forţa grupului, să împarţi şi bunele şi relele cu colegii, coechipierii; că ni mic nu e bătut în cuie şi că toate se pot schimba într-o clipă.

– Câtă creativitate şi cât pragmatism îi trebuie unei femei să reziste în
lumea televiziunii?

– Raluca Arvat: Cred că primează creativitatea, jurnalismul e o meserie care îţi cere să fii creativ. Jurnalistul e un scriitor în miniatură, pentru că în fiecare zi scrie o poveste nouă (sau vorbeşte despre ea) chiar dacă nu întotdeauna povestea e una frumoasă şi cu happy-end, nici chiar în lumea sportului, pentru că nu întotdeauna înving românii sau cuceresc medalii olimpice de aur.

– În ce măsură a contribuit educaţia dobândită în şcoală la evoluţia
ta?

– Raluca Arvat: Şcoala îţi structurează ideile, modul de gândire, te învaţă cum să pui cap la cap informaţiile, unde să cauţi informaţiile de care ai nevoie. Restul ţine de talentul de a folosi informaţiile acumulate şi de cât munceşti de-a lungul timpului.

– Cariera ţi-a afectat în vreun fel viaţa perso nală?

– Raluca Arvat: Nu, pentru că sunt adepta echilibrului. Carie ra fără viaţă personală nu are haz. Dacă nu ai cu cine să împarţi succesul, e degeaba – au zis-o alţii mai deştepţi ca mine, eu doar am auzit-o, dar cred că e mult adevăr în aceste vorbe.

– Ce faci când ai un pic de timp liber?

– Raluca Arvat: Mă întâlnesc cu prietenii şi stăm la poveşti, merg acasă la mama la Braşov sau fug din  Bucureşti împreună cu iubitul meu.

– Ai şovăit vreodată? Spui vreodată nu pot?

– Raluca Arvat: A spune că nu poţi să faci ceva nu înseamnă neapărat că şovăi, ci că recunoşti că eşti om şi că ai limite… obiective. Nu pot să ridic 30 de kilograme, pentru că nu pot, nu pentru că nu vreau. Trebuie să admiţi când nu poţi face ceva şi să o spui şi celorlalţi, decât să îţi iei sarcini pe care nu ai cum să le duci la capăt.

– Ce te surprinde? Ce te motivează?

– Raluca Arvat: Mă surprinde întotdeauna ipocrizia, min ciuna şi lipsa de obiectivitate. Mă motivează oamenii de calitate şi cu idei.

– De ce te temi?

– Raluca Arvat: De răutatea şi indiferenţa celor din jur.

– Ce ai ratat sau ce regreţi?

– Raluca Arvat: Nu-mi place să am regrete, pentru că acţiunile pe care le-aş putea regreta oricum au trecut deja, aşa că regretele ar fi inutile, timpul nu se mai întoarce. De obicei, prefer să învăţ câte ceva din acţiunile ratate sau din lucrurile pe care le-am făcut prost, ca data viitoare să ştiu să acţionez şi să gândesc mai bine.

– Cât timp îi acorzi familiei, tradiţiei?

– Raluca Arvat: Familia e foarte importantă pentru mine, pentru că e cea care dă stabilitate în viaţa fiecăruia. Tradiţii se mai păstrează prea puţine în ziua de azi, iar eu sunt un om care trăieşte în ziua de azi.

– Cât de importantă este iubirea pentru un cuplu?

– Raluca Arvat: Eu cred că e foarte importantă. Sigur că mai trebuie să existe încredere şi respect şi, cu siguranţă, spiritul de echipă, pentru că şi cuplul este o echipă mai mică. Dacă nu aleargă amândoi spre aceeaşi poartă, meciul poate fi pierdut.

– Ce calităţi trebuie să aibă „bărbatul ideal“ pentru Raluca Arvat?

– Raluca Arvat: Nu există femeie ideală, nu  există bărbat ideal. Fiecare om găseşte calităţi şi defecte în persoana cu care-şi împarte viaţa. Cred că mai degrabă contează cum reuşeşte fiecare să facă balansul între aceste două părţi. Partenerul ideal e cel cu care fiecare alege să-şi împartă viaţa.

– Are nevoie femeia de arme speciale ale seducţiei pentru a-şi găsi şi păstra jumătatea?

– Raluca Arvat: Cred că fiecare om are jumătatea lui pe pământ, doar că nimeni nu ştie exact unde o găseşte şi când o găseşte. Nu e nevoie de nici o armă specială de seducţie, ci doar de naturaleţe.

– Există oare o reţetă a fericirii? Dar un antidot pentru nefericire?

– Raluca Arvat: De când e lumea se caută reţeta fericirii şi eu nu am citit nicăieri să fi fost descoperită. Se mai spune şi că în căutarea fericirii supreme nu mai băgăm în seamă bucuriile mărunte ale fiecărei zile, care ne fac să trăim mai frumos.

– Căsătoria mai are valoare sau a rămas pentru generaţia noastră doar un contract social?

– Raluca Arvat: Orice contract poate fi rupt, chiar şi cel social. Căsătoria are valoare în sufletele celor doi parteneri care aleg să meargă împreună mai departe în viaţă, nu în ochii celorlalţi.

– Ce se spune despre tine cel mai des?

– Raluca Arvat: Că sunt o „zâmbăreaţă“…

 

Flacara – 15 noiembrie 2009

 

 

 

ROMANII LE PREFERA PE ANDREEA ESCA SI RALUCA ARVAT

 

Telespectatorii romani prefera sa urmareasca stirile prezentate de femei. Aceasta este concluzia celui mai recent studiu european de televiziune realizat de UPC, prin intermediul companiei de cercetare Reputation Institute.

Astfel, 36% dintre telespectatori schimba pe Pro TV la ora 19.00 pentru a urmari stirile prezentate de Andreea Esca. Tot in topul prezentatorilor de stiri preferati de romani in 2009 se afla pe locurile doi si trei, la egalitate de 10 procente, vedetele Antenei 1, Andreea Berecleanu si Lucian Mandruta.

Pro TV este ales si pentru stirile sportive prezentate de Raluca Arvat, surclasandu-i pe Cosmin Cernat, Radu Naum sau Crina Abrudan de la posturile concurente.

La intrebarea “Care este prezentatorul de talk-show preferat in 2009?”, 25% dintre respondentii sondajului de opinie l-au ales pe Mihai Gadea, in timp ce numai 19% il prefera pe Mihai Morar si 17% pe Catalin Maruta.

Sondajul european de televiziune este realizat anual si ofera detalii despre obiceiurile de consum ale telespectatorilor europeni si despre rolul pe care il are televiziunea in viata europenilor. Studiul s-a desfasurat in perioada octombrie-decembrie 2009, pe un esantion de 1.009 persoane.

 

ProTV Magazin – 22 decembrie 2009

 

 

 

Raluca Arvat - Sunt brunetă şi nu mă văd cu o altă culoare de păr

 

Prezentatoarea Ştirilor din sport de la PRO TV are un anumit tip de frumuseţe. O frumuseţe naturală, delicată, ce-i conferă un farmec aparte... Nu se machiază decât la nevoie, nu vrea să-şi schimbe culoarea părului, face mult sport şi are un stil de viaţă sănătos.

- Când ai început să te machiezi?

Raluca Arvat: La 19 ani, când am început să lucrez la o televiziune locală în Braşov şi prezentam ştirile. Nu aveam un make-up artist, aşa că mă machiam singură. Mă machiam însă doar în zilele în care intram în direct, în rest, deloc, şi mi-am păstrat acest obicei până astăzi. Îmi las faţa să respire pe cât posibil şi pun mare accent pe o demachiere atentă, urmată întotdeauna de aplicarea cremei de faţă, pe care o consider una dintre "prietenele" pe care mă bazez întotdeauna.

- Ce ai moştenit de la mama ta?

Raluca Arvat: Culoarea ochilor, a părului şi o textură bună a pielii.

- Care sunt cele mai importante lucruri pe care le faci pentru a fi frumoasă?

Raluca Arvat: Folosesc creme de faţă, de corp, sunt foarte atentă să am unghiile îngrijite, şi de aceea merg la manichiura şi pedichiură. Fac sport ca să-mi menţin tonusul şi buna dispoziţie.

- Ce nu-ţi lipseşte niciodată din geantă?

Raluca Arvat: Un balsam pentru buze, pentru că e util şi iarna, şi vara. Şi o sticluţă mică de parfum.

- Te-ai gândit vreodată să-ţi schimbi culoarea părului?

Raluca Arvat: Eu sunt brunetă şi nu mă văd cu altă culoare de păr. Dar, pe la 22 de ani, am avut şuviţe de toate culorile: albastre, verzi, roşii, portocalii, roz chiar. Mi le făceam doar în partea din spate a capului, pentru că prezentam ştiri şi trebuia să păstrez un echilibru între seriozitatea impusă de TV şi non-conformismul personal.

- Care ar fi idealul feminin de frumuseţe pentru tine?

Raluca Arvat: Charlize Theron şi Penelope Cruz.

 

ProTv Magazin – 4 august 2010

 

 

 

Raluca Arvat, calatorie intr-o lume medievala

 

Raluca Arvat s-a plimbat in timp prin Europa. Prezentatoarea Stirilor Pro TV din sport si-a petrecut vacanta in doua dintre cele mai frumoase orase: Budapesta si Praga, alaturi de prietenul ei, Dragos. Cladiri vechi de sute de ani, biserici care-ti taie rasuflarea, catedrale si cetati construite acum 700 de ani, statui si ulite inguste si chiar o gradina zoologica de la 1800, toate au contribuit la o vacanta pe cinste. "La Praga, unul dintre cele mai frumoase si romantice orase pe care le-am vazut, cea mai mare atractie o reprezinta Orologiul astronomic. Construit pe la 1400, Orologiul reprezinta locul unde se strange toata lumea la fiecare ora fixa, pentru a vedea cele 12 statuete celebre si pentru a asculta cocosul care canta cat se poate de veridic, cu toate ca nu este unul viu. Orologiul indica ora, in mod continuu, de aproape 600 de ani, si aceasta fara sa fi suferit modificari majore".

De neuitat la Praga s-au dovedit si vechiul Palat regal, Ulita de Aur, podul Carol cu celebrele sale statui, gradinile regale, dar si inghetata delicioasa, de care stirista s-a bucurat in fiecare zi. La Budapesta, Raluca a nimerit chiar de ziua Ungariei, bucurandu-se astfel de acrobatii aviatice, focuri de artificii, dar si de ceardas, dansul popular unguresc. "Budapesta e un oras frumos, interesant, iar mancarea este buna si condimentata. Mi-a placut foarte mult gradina zoologica, infiintata pe la 1800, unde vezi animale din fiecare colt al lumii".

Cu toate ca s-a intors acasa cu dureri de picioare si bataturi, Raluca spune ca aceasta veritabila calatorie in timp prin Europa, dar si zecile de poze si amintiri, au meritat tot efortul. "Cel mai mult mi-a placut Praga, un oras senzational, incredibil, pe care abia astept sa-l vizitez din nou!".

Ghidata la fiecare pas de harti si albume cu Praga si Budapesta, Raluca si-a dat seama abia cand a ajuns acasa si a vazut pozele de vacanta ca mai tot timpul ea a fost acaparata de ghidul oraselor si de obiective pe care isi propusese sa le viziteze: "Harta mi-a facut de fapt vacanta. Acolo vedeam ce e de vizitat, povestea fiecarui obiectiv si stradutele pe care pot s-o iau ca sa scurtez drumul. M-am si distrat cand am ajuns acasa si am vazut ca in jumatate dintre poze eu eram cu nasul in hartoage", povesteste protevista.

 

Curierul National - 16 septembrie 2006

 

 

 

Raluca Arvat s-a ingrasat 10 kilograme

 

Stirista Pro TV a luat serios in greutate din cauza vitaminelor pe care le-a luat in timpul concursului „Dansez pentru tine“

In ultimele saptamani, telespectatorii microbisti au putut remarca o schimbare insemnata in fizionomia stiristei de la Pro TV, Raluca Arvat. Bruneta de la pupitrul stirilor sportive este vizibil mai implinita, chiar bucalata am putea spune. Zambareata prezentatoare s-a ingrasat cu nu mai putin de 10 kilograme, intr-o perioada relativ scurta, ceea ce face ca impactul de imagine sa fie cu atat mai surprinzator. Vedeta a luat in greutate ca urmare a unui tratament cu vitamine si calciu, pe care l-a urmat in timpul participarii ei la emisiunea-concurs "Dansez pentru tine".

Din cauza antrenamentelor extenuanate, Raluca a suferit o epuizare fizica insotita de cateva caderi de calciu. Pentru a o remonta, medicii i-au recomandat mai multe vitamine, care au avut insa si cateva efecte secundare, precum luarea in greutate. Potrivit unor surse din televiziunea din Pache Protopopescu, vedeta este foarte suparata din cauza faptului ca s-a ingrasat si face tot posibilul sa revina la greutatea ei optima. Apropiatii zambaretei stiriste sustin ca ea a inceput deja o cura de slabire.

 

9am.ro – 29 aprilie 2006

 

 

 

Raluca Arvat: "Ma bateam cu toti colegii din clasa care ma suparau"

 

Iti mai amintesti cum a fost in prima zi de scoala?

Raluca Arvat: Extraordinara. Eu de-abia asteptam sa ajung in clasa I, dupa ce facusem 3 ani de gradinita la grupa mare sau cel putin asa am stiut eu, pentru ca mi se parea ca daca mergeam la grupa mica era cam ciudat, asa ca de-abia asteptam sa ajung la scoala, sa invat alfabetul si sa stiu sa scriu. N-am plans deloc in prima zi de scoala, eram chiar bucuroasa.

 

Mai pastrezi legatura cu vreunul dintre colegii din clasa I?

Raluca Arvat: Am fost pana in clasa a opta cu multi dintre colegii din clasa I, dar din pacate am pastrat legatura cu una singura dintre colegele de atunci, dar si pe ea am mai vazut-o acum cativa ani buni.

 

Materii preferate

Raluca Arvat: Mi-a placut matematica de cand eram mica, eram fascinata de problemele cu multimi si aritmetica, dar mi-a placut si sa citesc foarte mult. Imi placea mult si  sportul, imi placea tare mult cand aveam orele de gimastica si faceam tumbe pe saltele.

 

Cea mai mare nazbatie?

Raluca Arvat: Ma bateam cu toti colegii din clasa, care ma suparau. Eram putin razboinica. Mai ales cand colegul de banca mi-a rupt varfurile de la toate creioanele colorate, a fost vai si amar de fundul lui, pentru ca aplicam suturi bine tintite.

 

Prima nota proasta?

Raluca Arvat: Aici a trebuit sa astept pana in liceu, pentru ca in scoala generala cea mai mica nota a fost 8, dar am recuperat in liceu cand am reusit chiar si performanta unei note de “1”.

 

Ce ti se parea cel mai dificil in perioada scolii?

Raluca Arvat: Ora de muzica, pentru ca eu nu prea am “voce”, n-am stralucit niciodata la cantat.

 

Ai stat intr-o anumita banca?

Raluca Arvat: Am stat in mai toate bancile din clasa...in clasele mici “bataia pestelui” era pe primele banci, sa poti fii cat mai aproape de invatatoare...iar cind am crescut n-am mai parasit ultimele banci...unde distractia era mai mare...

 

Cand ai copiat prima data?

Raluca Arvat: In clasa a 10-a cand am si impuscat acel 1, dadeam lucare de control la mate si aveam cateva formule de trigonometrie scrise pe banca si m-a vazut proful (care era si diriginte) si mi-a dat 1, dar apoi am luat eu patru note de 10 si 10 la teza si gata s-a rezolvat necazul.

 

Iti mai amintesti cum arata primul coleg de banca?

Raluca Arvat: Nu prea imi mai aduc aminte cum arata sau cum il chema, dar sigur era un baiat, pentru ca atunci te aseza invatatoarea in formula mixta in banca, sa-i mai disciplineze chipurile pe baieti, care erau mai zvapaiati, dar probabil ca in cazul meu lucrurile au stat fix invers.

 

ProTV – 18 septembrie 2009

 
 
Banner
Banner
Tom Cruise si Katie Holmes vor divorta. Cine a facut anuntul Tom Cruise si Katie Holmes au decis sa divorteze, dupa cinci ani si jumatate de casnicie, relateaza ...
Christy Turlington, femeia care n-a mai imbatranit deloc in ultimii 20 de ani Supermodelul Christy Turlington isi sfideaza varsta pe coperta ultimului numar al revistei Capitol F...
Poza care ar innebuni orice barbat. Cum a fost surprinsa una dintre cele mai frumoase femei din lume Este frumoasa de pica si este urmarita peste tot de paparazzi. Asta si pentru ca cel mai recent seri...
FOTO. Secretul fetelor-Barbie. Care este asemanarea dintre cele doua adolescente Adolescenta Dakota Rose, care a devenit celebra dupa ce si-a facut publice fotografiile in care sema...
Charlize Theron s-a ras in cap pentru noul ei film: Mad Max Numita cea mai sexy actrita din lume, vedeta si-a socat fanii, dupa ce a fost surprinsa de paparrazz...
Momentul penibil care a facut diferenta intre decenta si scena de film erotic. FOTO Nu ne-am explicat niciodata cum producatorii emisiunilor matinale americane folosesc scaune de bar i...
Cum a ajuns sa arate una dintre cele mai atragatoare vedete de la Hollywood. FOTO A fost una dintre cele mai sexy actrite, insa viata si probleme de sanatate si-au pus amprenta pe ch...
E mandra de propriul trup, desi a pierdut orice urma de feminitate. FOTO A fost model, a avut un trup de invidiat, insa acum barbatii o cam ocolesc cu privirea. Feminitatea ...
Poza care demonteaza orice ZVON. Aceasta actrita are SANII PERFECTI . FOTO Fotograful Terry Richardson a socat lumea mondena din SUA dupa ce a postat pe blogul lui o serie de ...